Jij gaat aan de slag bij HappyNurse Thuiszorg en zorgt ervoor dat de zorgkosten op de juiste manier bij de zorgverzekeraar, gemeente of zorgkantoor gedeclareerd worden. Een hele belangrijke rol dus! Iets voor jou?

City

Den Haag WTC

Organization

HappyNurse is een landelijk werkend uitzendbureau en thuiszorgorganisatie met 50 locaties in Nederland. We vinden dat zorg beter kan en moet en geloven in de kracht en kwaliteit van elke individuele zorgprofessional. Van meer (professionele) ruimte, aandacht en tijd voor ontwikkeling, goede ondersteunende faciliteiten en afwisseling worden onze zorgprofessionals gelukkiger. En een HappyNurse geeft een Happy Client! Hier ligt onze focus. Dat maakt ons beter.

Job position

Happy Job
Je ondersteunt de vaste medewerkers die verantwoordelijk zijn voor juiste facturatie van de geleverde zorg van onze cliënten. Bij onjuiste facturatie worden de zorgkosten niet betaald door zorgverzekeraar, gemeente of zorgkantoor. De fouten zorgen voor achterstanden in het facturatieproces. Verder zal je ook ondersteunen bij andere administratieve werkzaamheden binnen de afdeling.

Werkzaamheden:
 • Declaratie van zorg voor cliënten bij gemeenten, zorgverzekeraars, PGB cliënten, particulieren en zorgkantoren
 • Controleren van berichten en beschikkingen gemeenten en eventuele correcties in zorgadministratie doorvoeren
 • Signaleren van mogelijkheden in werkverbeteringen en procedures
 • Helpen beschrijven en documenteren van de administratieve processen van de relevante applicaties
 • Onderhouden van contact met externe partijen (gemeentelijke contacten, verzekeraars)
 • Inspringen bij de andere administraties indien nodig (debiteuren, financiële administratie)

Wij zoeken een echte kartrekker die enthousiast wordt van het behalen van de gestelde doelen van de afdeling. Resultaatgericht, accuraat, gedreven en een kei in administratieve processen. Het ontwikkelen van processen, of deze efficiënter inregelen maakt je blij. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de administratie en de output daarvan.

Job requirements

Happy Us
Je hebt ruime kennis van het zorgproces (WLZ, WMO en ZVW) en kent de relevante wet- en regelgeving. Je bent snel up and running en pro actief. Samenwerken vind jij net als ons belangrijk. Je neemt je collega’s dan ook als vanzelfsprekend mee in je enthousiasme, prikkelt en motiveert ze om samen voor het beste resultaat te gaan. Verder heb je:
 • HBO denk- en werkniveau
 • Ervaring heeft met zorgadministratie
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede, communicatieve vaardigheden & enige klantenservice ervaring
 • Kennis van de zorgadministratie of je volgt een toepasbare opleiding of gaat volgen
 • Kennis van EPD’s, elektronisch patiëntendossier
De zorgadministratie staat continu voor grote en kleine uitdagingen in het proces, van registratie tot declaratie. De snel opeenvolgende ontwikkelingen in wet- en regelgeving en verantwoording, stellen hoge eisen aan de rol en functie van een zorgadministrateur. De schakelfunctie die de hedendaagse zorgadministrateur vervult, vraagt om een vaardigheidsprofiel: proactief, analytisch, procesgericht en adviserend.

Our offer

Happy You
Je komt te werken in een team in een omgeving met veel vrijheid voor initiatief en persoonlijke groei. Staffing Associates groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband).

Inlichtingen en sollicitaties
Informatie over deze vacature kan verkregen worden bij de Kitty Heij 06 - 153 147 96 / k.heij@staffingassociates.nl

Salary description

Tussen 2300-3000 hangt af van de opleiding en kennis.

Questions?

Contact our partner directly: