Als Corporate Recruiter bij een projectbureau in de omgeving van Hilversum ga jij het verschil maken! Hoe je dit gaat doen? Jij hebt lef, toont initiatief en bent niet bang om iets nieuws te proberen. Dankzij deze eigenschappen weet jij de interne vacatures te vervullen en help je ook je collega Recruiters met het invullen van openstaande vacatures. Heb ik het over jou? Lees dan onderstaande vacature en vergeet door je enthousiasme niet te reageren.

City

Hilversum

Organization

Jouw nieuwe werkgever is een projectbureau en verbindt vanuit haar specialisme de beste professionals aan interessante projecten bij haar opdrachtgevers. En wat zijn ze hier goed in! Met meer dan tien jaar ervaring in deze branche heeft ze een groot netwerk en vast klantenbestand weten op te bouwen. Deze kennis en kunde zet men in om de beste kwaliteit te leveren. Dit doen de teams door net dat stapje extra te zetten en de concurrenten te slim af te zijn. Er zijn twee teams met elk hun eigen specialisme. In totaal zal je straks met vijftien collega's samenwerken.

Job position

In de functie van Corporate Recruiter ben je van groot belang in de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het invullen van de interne vacatures op kantoor. Aangezien jij zo veel energie van het recruiten krijgt, stop jij niet bij het invullen van de interne vacatures. Maar jij ondersteunt de Sales Consultants ook als zij nieuwe opdrachten binnen hebben gehaald. Samen met jouw collega Recruiters zorg jij er voor dat ook die aanvragen zo snel en goed mogelijk ingevuld worden. Met jouw search talenten en authentieke benadering weet jij kandidaten aan je te binden. Alleen jij doet veel meer dan dat. Jij denkt verder! Het bedenken van ludieke acties om kandidaten te benaderen hoort hier ook bij. Kortom, jouw creativiteit kan jij helemaal bij deze organisatie kwijt. Daarnaast kunnen je collega’s ook terecht bij jou met hr gerelateerde vragen. Een veelzijdige functie waar jij de vrijheid krijgt om het zelf in te richten. Hoe fantastisch is dat?

Job requirements

Als Corporate Recruiter ben je een belangrijke schakel in de organisatie. Geen dag is hetzelfde en dat vind je maar goed ook. Zodra jij hoort dat er versterking op het kantoor nodig is dan begin je alles bij de desbetreffende collega uit te vragen. Heb je alle informatie? Dan schrijf jij een vacature of maak je een vlog om de doelgroep aan te spreken. Als jij er van overtuigd bent dat je een goede kandidaat hebt gevonden dan nodig je hem/haar uit voor een gesprek. Je vertelt vol passie over de functie en de organisatie, want jij weet precies te vertellen hoe de sfeer op kantoor is. Het proces doorloop je van a tot z en je nodigt je collega uit om bij het tweede gesprek aan te sluiten. Jij bent helemaal in je nopjes als jij een nieuwe collega kan feliciteren met de passende baan! In jouw rol kijk jij of iemand geschikt is, maar voor deze functie is het belangrijk dat jij zelf aan onderstaande eisen voldoet:
  • Een afgeronde hbo-opleiding. Bij voorkeur HRM;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift;
  • Om succesvol te zijn in deze dynamische functie ben jij fulltime beschikbaar;
  • Goed om kunnen gaan met veel vrijheid en prioriteiten stellen;
  • Creatief en initiatief nemen, zijn termen waarin jij je herkent;
  • Tot slot heb je een goede dosis humor en een vlotte babbel.

Our offer

Je komt te werken bij een snelgroeiende organisatie met gedreven collega’s. Allemaal zijn ze trots om voor deze organisatie te werken en zodra je binnenstapt proef je de fijne werksfeer. Ze werken allemaal keihard en er worden lange werkdagen gemaakt om kwaliteit te leveren. Naast het harde werken, is er ook zeker tijd voor ontspanning. Zo wordt er vaak op de vrijdag geborreld, ontbijten en lunchen ze dagelijks samen, skitripjes en nog genoeg andere feestjes worden niet overgeslagen. Ook niet geheel onbelangrijk; het salaris! Je zal starten met een salaris van € 2.500,- bruto per maand. Verder maak je kans op een teambonus en salarisverhoging als jij je targets haalt. Niet verkeerd toch? Daarnaast krijg je ook nog een auto en telefoon van de zaak.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Evelien Rink
Recruitment Specialist
HR & Recruitment