Strategisch Accountmanagement! Vrijheid! Een auto! Persoonlijke ontwikkeling! Een creatief product waarvan jij de marktbewerking bepaald! Gesprekspartner van A-merken, maar ook MKB! En dit binnen een geweldig pand met collega’s die naast de gedrevenheid in hun vak, ook veel gezelligheid met elkaar delen!
Klinkt als een droombaan, niet?! Dit is jouw mogelijkheid om een hele mooie stap in je loopbaan te maken!!! Wacht niet langer, reageer direct!

City

Hilversum

Organization

In deze vaste baan als Accountmanager, krijg je een auto van de zaak, werk je samen met integere, intelligente, sociale en betrokken young professionals in een geweldig pand midden in de bossen in Hilversum. Collega’s werken met hun hart aan de groei van deze organisatie. Leuk werk is belangrijk voor hen, maar ook leuke uitjes die zij samen organiseren na het werk!

Job position

Als Accountmanager krijg je alle vrijheid om invulling te geven aan jouw marktbewerking, zelfs in het bepalen van jouw proposities! Je richt je op 1 branche, waardoor jij als specialist precies weet wat er speelt en uitstekend de klantbehoefte kan bepalen en vertalen naar de interessante proposities. Sales trajecten duren circa 6 maanden; echt consultative selling! Dus zeker geen hit-and-run, maar je bent gericht op lange termijn relaties. Je hebt diverse gesprekspartners, denk aan: de Marketingmanager, HR Manager, Directie, etc. Van A-merken, beursgenoteerde organisaties tot MKB zijn interessante gesprekspartners voor je. Je gaat jouw eigen portefeuille opbouwen op de wijze waarop jij verwacht succesvol te zijn. Als Accountmanager maak je jouw klantpresentaties, wel in samenwerking met creatieve en technische collega’s, en kiest voor jouw eigen marktbewerking. Je kunt denken aan telefonische acquisitie, mailingen, maar ook aan het organiseren van klantevents. Je wordt daarbij on-the-job gesupport daar waar nodig door een Senior. Om jezelf goed te managen en je prioriteiten helder te hebben, administreer je jouw activiteiten. Daarnaast volg je de wekelijkse sales trainingen.

Job requirements

Accountmanager, dat is jouw vak! Je vindt het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en vindt het prettig om inhoudelijk, op niveau in gesprek te gaan. Ook ben je resultaatgericht en sta je bekend om jouw sales drive. Vanwege de complexiteit van de sales trajecten, is een HBO- WO diploma een vereiste en enige ervaring in het salesvak. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, niet alleen in de Nederlandse, maar ook in de Engelse taal. De dynamische movie branche past bij jou! .. En het allerbelangrijkste is, dat je steeds enthousiaster wordt van dit profiel!

Our offer

Een van de mooiste, interessantste Accountmanager banen die er bestaan; 360˚ Accountmanager. De organisatie is succesvol en groeiend, waardoor jij ook alle mogelijkheden hebt, natuurlijk wanneer je hebt bewezen succesvol te zijn, om mee te groeien met de organisatie. Er wordt een goed vast salaris geboden van c.a. 2600,-- tot 3.500,-- bruto per maand, naast een interessante bonusregeling. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal; een wekelijkse sales training maakt ook deel uit van jouw agenda. Ook krijg je een auto van de zaak, een laptop en mobiele telefoon.
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen. Na een uitgebreide telefonische screening zal een persoonlijke gesprek plaatsvinden bij Career Factory op kantoor. Na een online intelligentietest, wordt er een selectiedag bij jouw wellicht toekomstige werkgever gepland.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie