Wil jij uitgedaagd worden en vind je ontwikkelingsmogelijkheden belangrijk? Als Recruiter bij een projectbureau in de omgeving van Hilversum ben jij dé verbinder tussen professionals en opdrachtgevers. Groei razendsnel mee met deze organisatie en ik kan je verzekeren dat je met je collega’s een fantastische tijd tegemoet gaat. Zeg jij ja tegen deze uitdaging?

City

Hilversum

Organization

Jouw nieuwe werkgever is een projectbureau en verbindt vanuit haar specialisme de beste professionals aan interessante projecten bij haar opdrachtgevers. En wat zijn ze hier goed in! Met meer dan tien jaar ervaring in deze branche heeft ze een groot netwerk en vast klantenbestand weten op te bouwen. Deze kennis en kunde zet men in om de beste kwaliteit te leveren. Dit doen de teams door net dat stapje extra te zetten en de concurrenten te slim af te zijn. Er zijn twee teams met elk hun eigen specialisme. In welk team jij terecht komt? Dat wordt in overleg afgestemd, want het is belangrijk dat jij in een team komt waar jij écht jezelf kan zijn.

Job position

In de functie als Recruiter weet jij als geen ander wat er speelt op de arbeidsmarkt. Nieuwe trends en ontwikkelingen? Dat had jij al zien aankomen, want je blijft je continu verdiepen in de markt. Verder bouw jij je netwerk uit en onderhoud je nauw contact met professionals. Zodra de Sales Consultants nieuwe opdrachten binnen hebben gehaald, ga je met volle overtuiging aan de slag om de perfecte match te maken. Jij gaat voor het optimale resultaat voor zowel de opdrachtgevers als de professionals. Een op maat gemaakt CRM systeem gaat je hierbij helpen om de snelheid erin te houden. Met jouw oprechte interesse in mensen achterhaal jij de wensen en ambities van de professionals. Matchen deze met de opdrachtgever? Jij gaat met de professional mee tijdens het gesprek bij de opdrachtgever. Kan jij hem/haar feliciteren met een nieuwe baan? Helemaal fantastisch, maar dan houdt het niet op. Jij gaat namelijk een aantal keer langs om de voortgang van de professional te bespreken. Binding is en blijft belangrijk.

Job requirements

Als Recruiter binnen deze organisatie wil je successen behalen. Niet alleen om te vieren, want dat doen ze zeker, maar vooral omdat je een echte winnaarsmentaliteit hebt. In het eerste jaar zal je flink moeten investeren, maar dat vind jij geen enkel probleem. Jij gaat namelijk voor succes op de korte en vooral ook op de lange termijn. Hoe jij succesvol wordt? Jij krijgt coaching on the job en aangezien jij niet bang bent om vragen te stellen, neem je hier ook zelf initiatief in. Wel is het belangrijk dat je aan onderstaande eisen voldoet:
  • Een afgeronde hbo-opleiding. Bij voorkeur Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Small Business en Retail Management;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift;
  • Commercieel en klantgericht ingesteld. Het creëren en pakken van kansen laat jij niet aan je voorbij gaan;
  • Tot slot heb je een goede dosis humor en een vlotte babbel.

Our offer

Je komt te werken bij een snelgroeiende organisatie met gedreven collega’s. Allemaal zijn ze trots om voor deze organisatie te werken en zodra je binnenstapt proef je de fijne werksfeer. Ze werken allemaal keihard en er worden lange werkdagen gemaakt om kwaliteit te leveren. Naast het harde werken, is er ook zeker tijd voor ontspanning. Zo wordt er vaak op de vrijdag geborreld, ontbijten en lunchen ze dagelijks samen, skitripjes en nog genoeg andere feestjes worden niet overgeslagen. Ook niet geheel onbelangrijk; het salaris! Je zal starten met een salaris van € 2.500,- bruto per maand. Verder maak je kans op een teambonus en salarisverhoging als jij je targets haalt. Niet verkeerd toch? Daarnaast krijg je ook nog een auto en telefoon van de zaak.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Evelien Rink
Recruitment Specialist
HR & Recruitment