Hi Klantenservicemedewerker, ben jij tevreden, wanneer de klant blij is? Lees dan snel verder over een van de leukste klantenservice banen! Niet alleen sta je zakelijke klanten telefonisch en per email te woord, maar je zoekt ook alles goed uit, zodat je vragen beantwoordt en problemen echt oplost. Wil je werken voor een multinational die je veel groeimogelijkheden kan bieden? Ben je daarnaast de rots in de branding voor je klanten, mede door jouw heldere uitleg en communicatie? Dan is dit jouw baan!

City

Den Haag

Organization

Pionieren onder de vleugels van een multinational! Je werkt in een team van c.a. 30 collega’s aan een optimale klanttevredenheid. Er zijn korte communicatielijnen die behoren bij een Start-Up en Scale-Up. Daarnaast heb je de voordelen die een gevestigde, goed gestructureerde Multinational je kan bieden, zoals goed groeimogelijkheden!

Job position

Als klantenservicemedewerker is het beantwoorden van allerlei vragen en het oplossen van uiteenlopende problemen voor de verschillende b-to-b klanten, jouw uitdaging! Je duikt in de dossiers, spreekt met collega’s van verschillende afdelingen, zoals backoffice, finance en techniek, om zo snel mogelijk de klant met een goed antwoord te kunnen beantwoorden. Je hebt telefonisch en per email contact met jouw b-to-b klanten. Werkzaamheden zijn o.a.:
  • Zakelijke klanten te woord staan, zowel schriftelijk als mondeling (telefonisch)
  • Vraagstukken van klanten uitwerken en oplossen zowel technisch als financieel;
  • Klachten inventariseren en behandelen;
  • Gegevens analyseren en verwerken;
  • Administratieve werkzaamheden.
Iedere medewerker, dus ook jij als klantenservice medewerker, wordt betrokken bij verbeterprocessen.

Job requirements

Klantgerichtheid zit je in het bloed en je bent te allen tijde een oplossingsgerichte klantenservice medewerker. Jij vindt het een uitdaging om voor zakelijke klanten een passende oplossing te vinden voor hun probleemvraagstukken of het nu gaat om Finance of Techniek. Daarom analyseer je graag situaties, data en neem je daarop direct actie. Cijfermatig inzicht is hierbij van belang. Technische affiniteit of interesse en lerend vermogen zijn belangrijk. Jij hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld MBO of Havo/ VWO) en minimaal twee jaar ervaring in een customer servicefunctie bij voorkeur in de branches Energie of techniek. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. De Engelse taal spreek je ook. Daarnaast werk je gemakkelijk met computersystemen.

Our offer

Als klantenservicemedewerker is geen dag hetzelfde binnen deze multinational! Een zelfstandige klantenservice functie met een zeer veelzijdig takenpakket in een prettige werkomgeving waar hard werken en humor wordt afgewisseld. Jij kunt je ontwikkelen op jouw kwaliteitsgebieden. Een passend salaris van circa € 2.000,- tot € 2.350,-- bruto per maand wordt geboden, naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start in deze functie op basis van detachering. Bij goed functioneren, treed je bij de organisatie direct in dienst.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie