Wil jij je ontwikkelen tot een Logistic Expert en heb jij interesse in de complexiteit van supply chain management ‘Fresh Food’? Lees snel verder! De werkomgeving van deze multinational laat zich omschrijven als nuchter, gepassioneerd, loyaal, gedreven en resultaatgericht. Onze opdrachtgever is een gerenommeerde multinational, gespecialiseerd in vlees en overige versproducten. Binnen het team werken verschillende nationaliteiten met elkaar samen. De voertaal is Engels binnen deze organisatie.

City

Delft

Organization

De werkomgeving van deze multinational laat zich omschrijven als nuchter, gepassioneerd, loyaal, gedreven en resultaatgericht. Onze opdrachtgever is een gerenommeerde multinational, gespecialiseerd in vlees en overige versproducten. Binnen het team werken verschillende nationaliteiten met elkaar samen. De voertaal is Engels binnen deze organisatie.

Job position

Als Logistic Coordinator / Supply Chain werk je in een van de meest dynamische functies en werkomgevingen. In een gedreven commercieel team die verantwoordelijk is voor de wereldwijde handel in vlees en overige versproducten, werk je samen met een ervaren Logistic Expert en een Logistic Coordinator. Je geeft logistic support aan het commerciële team. Focus ligt op administratieve werkzaamheden en het onderhouden van contacten met leveranciers, logistieke partijen, klanten en collega’s:
  • Voorraadmanagement versproducten
  • Correcte administratieve verwerking van transport orders
  • Coördineren van het logistieke proces van A-tot-Z; ervoor zorg dragen dat de producten op tijd en op de juiste wijze worden geleverd bij klanten over de gehele wereld
  • Oplossen van logistieke claims
  • Support bieden bij onderhandelingen inzake transportcontracten
  • Opstellen van logistic rapportages
  • Overige voorkomende administratieve taken.
Kortom een veelzijdige functie binnen een internationale werkomgeving!

Job requirements

Logistic / Supply chain is jouw vak! Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (studierichting Supply chain/ logistiek/ logistic) en enige (stage)werkervaring in het logistieke/ supply chain vakgebied. Jouw Engelse talenkennis is uitstekend. Je komt je afspraken na en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een vakvolwassen gesprekspartner voor je (interne) klant en denkt in mogelijkheden. Je bent gedreven, neemt jouw verantwoordelijkheid, bent een teamplayer, positief en klantgericht. Bovenal word je enthousiast van dit profiel.

Our offer

Als Logistic Coordinator/ Supply Chain krijg je een vaste fulltime baan binnen een dynamische, veranderingsgezinde werkomgeving aangeboden. Career Factory treedt in dit traject dus op als intermediair. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door nuchter, ‘afspraak is afspraak’, professioneel en resultaatgerichtheid. Doordat er collega’s met verschillende nationaliteiten met elkaar samenwerken, is de voertaal Engels. De organisatie kan je voldoende groeimogelijkheden bieden, ook internationaal! Naast de secundaire arbeidsvoorwaarden biedt onze opdrachtgever een passend salaris van circa € 2.300,-- tot
€ 2.500,-- bruto per maand, gebaseerd op een 36 urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst, verzoek ik je dit per email te doen.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV met een korte motivatie per e-mail naar Nicole Jelissen; n.jelissen@careerfactory.nl.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie