Junior Recruiter; wil jij in je rol als Recruiter ook jouw steen bijdragen aan een mooiere maatschappij? Een betere Zorg in Nederland is de gezamenlijke doelstelling van al je collega’s! Een innovatieve dienstverlening wordt geboden door deze ‘Nieuwe Zorg Dienstverlener’. Als Junior Recruiter werk je samen met een ervaren Recruitment Manager, die je graag alles van het vak wil leren! Een gevarieerder takenpakket als Recruiter is onmogelijk!

City

Amsterdam

Organization

Als Junior Recruiter Zorg Professionals werk je voor een bijzondere & nieuwe Zorg organisatie vanuit het hoofdkantoor. Zij is gevestigd in een mooi pand, hartje Amsterdam met uitzicht op de Amstel. Samen met hoog opgeleide professionals werk je aan de meest optimale zorg dienstverlening. Echt mensen helpen en echte verbetering van de zorg in Nederland is het gemeenschappelijke doel! Er wordt hard gewerkt in deze jonge organisatie, die nog geen 5 jaar bestaat, maar waar een goede balans werk-privé ook belangrijk gevonden wordt. Mensgericht, warm, energiek, professioneel, zorgend en doelgericht zijn woorden die de cultuur het best omschrijven. Een mooie balans tussen sociaal & resultaatgerichtheid! Lijnen zijn kort; er wordt snel geschakeld en beslissingen kunnen snel genomen worden.

Job position

Als junior Recruiter werk je nauw samen met de Recruitment Manager! Samen met jouw collega, aan wie je rapporteert, maak jij mede de groei mogelijk. Vanuit een zelfstandige ‘support’ rol met je eigen verantwoordelijkheden, groei je in het vak tot een 360 graden Recruiter. Je werkt in een omgeving van professionals; de recruitmentactiviteiten zijn dan ook gericht op hoog opgeleiden; WO-ers (starters, mediors en seniors). Je rol als Recruiter is veelzijdig:
  • Mee helpen implementeren van het nieuwe ATS-(computer) systeem
  • Coördineren van afspraken met kandidaten
  • Het registreren van de recruitment activiteiten
  • Sourcen van passende kandidaten en een klein onderdeel Campusrecruitment
  • Mede verantwoordelijk voor Employer Branding
  • Diversiteit & Inclusiviteit projecten
  • Organiseren van (online en live) werving - events
  • Medeverantwoordelijk voor een prettige onboarding
  • Overige support bieden aan de andere recruitment werkzaamheden, bijvoorbeeld; contact met de hiringmanagers onderhouden, briefings, opstellen advertentieteksten, etc.
Ook vervang je de Recruitment Manager bij haar afwezigheid. Een functie waar je echt met alle facetten van het Recruiter vak in aanraking komt; A-Z Recruiter! En alle mogelijkheden toegereikt krijgt om je persoonlijk en vaktechnisch te ontwikkelen!

Job requirements

Recruiter, dat is het vak dat jij wilt leren! Je hebt ook de rust om een echt vak binnen een professionele werkomgeving te leren. Daarnaast vind je het prettig om vanuit een support rol direct met alle facetten van het Recruiter vak in aanraking te komen. Jouw uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift), gebruik van de juiste toon & stijl in iedere vorm van communicatie (rekening houdend met het medium en persoon), jouw inlevingsvermogen en je oprechte interesse in de mens, ga je zeker inzetten in deze rol. Je beschikt over een HBO-, WO opleidingsniveau en een grote dosis energie & leergierigheid! Je werkt gestructureerd en bent accuraat. Bovenal ben je een leuke, mensgerichte collega die graag verantwoordelijkheid neemt en ‘samenwerkt’. En het allerbelangrijkste is dat deze vacature een grote lach op je gezicht tovert!

Our offer

Een van de meest complete Junior Recruiter functies die er bestaan. Daarbij lever je ook nog jouw bijdrage aan een betere Zorg in Nederland. Er zijn veel mogelijkheden om werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.
Je collega's zijn hartelijk en vriendelijk. De organisatie biedt een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van circa
E 2200,-- tot E 2750,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (40 uur per week). Daarnaast biedt zij moderne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen bij een 40 urige werkweek. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject; bij gebleken geschiktheid word je een bepaalde tijd contract geboden en treed je direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Salary description

De organisatie biedt een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van circa
E 2000,-- tot E 2300,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (40 uur per week).

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie