Ter versterking en uitbreiding van ons salesteam in Nederland is MASCOT WORKWEAR op zoek naar een echte TESTED TO WORK Account Manager voor Noordwest Nederland, zijnde Noord-Holland, Flevoland en deel van Gelderland.
https://vimeo.com/675351190/29ff2885f2


Organization

Ons profiel
MASCOT is een internationaal Deens familiebedrijf met ruim 2800 werknemers in meer dan vijftien verschillende landen. We hebben allemaal dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

Bij MASCOT heerst een energieke bedrijfscultuur met een oplossingsgerichte, flexibele mentaliteit en dat komt de klanten ten goede. Onze werknemers focussen zich op twee belangrijke zaken: het garanderen van de allerhoogste kwaliteit en het vervullen van de behoeften van klanten.
Als wereldwijd textielbedrijf dragen wij een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mens en milieu, zowel op productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen.
De producten van MASCOT zijn niet zomaar producten, het zijn oplossingen. En het zijn oplossingen die staan als een huis! Onze kernwaarden zijn – ook in de context van maatschappij en milieu – kwaliteit en fatsoen.
MASCOT is een van de meest toonaangevende werkkleding merken in Europa en heeft de ambitie om die positie in de komende jaren verder uit te breiden.

Job position


Tot jouw taken behoren o.a.: het bewerken van de eindgebruikersmarkt in jouw regio, zowel zelfstandig als in samenwerking met de dealers in je regio en het doen van prospectie van nieuwe eindgebruikers en het onderhouden en uitbreiden van een kwalitatief netwerk van bedrijven met meer dan 35 werkkleding dragers.
De samenwerking met onze dealers staat centraal binnen het MASCOT concept en dus is een nauwe relatie met onze strategische partners vanzelfsprekend. De dealers worden in de regio ondersteund door de Area Sales Manager, de Account Managers en Area Sales Promoter.
Je wordt onderdeel van het Nederlandse team bestaande uit 27 collega’s en rapporteert aan de manager Account Team NL.

Job requirements

Ervaring in B2B sales & Concept Selling.
Kennis van onze verkoopkanalen en/of van werkkleding is een pré.
Je bent communicatief, energiek, georganiseerd en stress bestendig. Een goed mix van ”hunter”en ”farmer”.
Als Account Manager kun je zowel zelfstandig en als team player acteren.
Je beheerst Nederlands als je moedertaal, maar ook in het Engels communiceer je goed.
Je hebt een stabiel CV.
  • Je bent woonachtig in de regio Noord Holland of Flevoland

Our offer

Het Benelux-team bestaat momenteel uit 33 professionele medewerkers die allemaal TESTED TO WORK zijn. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren.

Het Benelux-kantoor is gevestigd in Naarden (NL) met o.a. een showroom van meer dan 500m2. Daarnaast hebben we sinds februari 2020 een 900m2 grote showroom in Brussel-Zaventem geopend, welke de thuisbasis is voor het Belgische team. Daarnaast hebben we een showroom in Kerkrade (NL).
Wij zijn een snel groeiend en toonaangevend bedrijf en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de extralegale voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

Salary description

Naast een salaris tussen de €3800 en €4200,- per maand, wordt er een auto, laptop en telefoon beschikbaar gesteld. Voor het thuiswerken is een telefoon/internet vergoeding beschikbaar.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Eric Bonn
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie