Wil jij bijdragen aan een meer sociale, Nederlandse samenleving? Een mooier ‘Nederland’ voor iedereen? In je rol als Grant Manager – Adviseur Charity, ga jij het verschil maken! Geluk voor iedereen!

City

Utrecht (in combinatie met thuiswerken)

Organization

Als Grant Manager - Adviseur Charity werk je bij een bijzondere Charity organisatie. Vanuit het geweldig, mooie kantoorpand in Utrecht werk je samen met circa 75 collega’s, die alleen maar met hun hart kunnen werken. Zij dragen bij aan een mooiere wereld! Een maatschappij waar iedereen zich prettig voelt! De bedrijfscultuur kan het best beschreven worden als: duidelijke intrinsieke motivatie, warm, betrokkenheid, gedreven in het bereiken van mooie maatschappelijke doelstellingen en een groot hart! Er wordt niet zomaar gewerkt; je merkt dat collega’s echt werken aan een mooier Nederland!

Job position

Als Grant Manager – Adviseur Charity werk je samen met ervaren collega’s Grant Manager/ Adviseurs en Administratief support medewerkers. Collega’s zijn vriendelijk en aardig voor elkaar; gaan uit van het beste in de mens, zijn zelfkritisch. Ook positiviteit delen zij met elkaar. Je rapporteert direct aan de Teamleider. In jouw rol als Grant Manager - Adviseur is jouw belangrijkste activiteit het beoordelen van de vele initiatieven in Nederland. Met jouw can-do mentaliteit, analytisch vaardigheden & pragmatische instelling weet jij de initiatieven mogelijk te maken. Je kijkt naar de organisatie, inhoudelijk naar de projectplannen, maar ook de begroting. Daarbij onderhoud je contact met de verschillende initiatiefnemers. Het betreft een kantoorfunctie waarbij je regelmatig per email en telefoon contact hebt met externen, afgewisseld met af en toe een werkbezoek.

Job requirements

Het allerbelangrijkste is dat je niet zomaar een baan wilt, maar echt iets wilt betekenen voor de maatschappij. Je hebt een HBO/ WO opleiding afgerond en minimaal 1 ½ jaar relevante ervaring op gedaan. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt bij een NGO, fonds, stichting en/of filantropische instelling. Bovenal ben je analytisch sterk, verantwoordelijk, zorgvuldig, communicatief sterk en staat open in het leven.
Jouw creativiteit helpt je om mogelijkheden te signaleren bij de diverse initiatieven die je beoordeelt. Je acteert daarbij pragmatisch. Je hebt naast de mensgerichte, sociale aanpak, ook een gestructureerde werkwijze nodig om deze rol goed te kunnen vervullen. Als geen ander weet jij met systemen te werken en deel jij het belang van correct administreren in het CRM systeem met jouw collega’s. Je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en jouw vermogen om goed tot de kern te komen, weet jij op een plezierige wijze het contact met de diverse partijen te onderhouden. Je beschikt over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden van de Nederlandse taal in woord- en geschrift. Natuurlijk ben je een leuke collega en fijn persoon om mee samen te werken!

Our offer

Een bijzondere, fulltime baan van 4 tot 5 dagen per week, waarbij je er echt toe doet! Niet alleen voor de organisatie, maar ook draag je bij aan een mooiere wereld. Je werkt vanuit een geweldig pand in Utrecht. Een goede balans kantoor/ thuiswerken wordt geboden. Het team is hecht, loyaal, eerlijk naar elkaar en vooral warm & hartelijk. Niet te verwarren met de professionaliteit en het zelfkritisch zijn van collega’s. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 3.500,-- tot € 4.500,--bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject. Na gebleken geschiktheid, zal je een direct contract bij onze opdrachtgever geboden worden.

Salary description

Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 3.500,-- tot € 4.500,--bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie