Tester & Helpdesk IT (junior); alle ruimte heb je in deze organisatie zonder managers. Thuiswerken eventueel afwisselen met werken op kantoor op een geweldige locatie in Amsterdam. Wil jij niet alleen een baan waarbij je een vak kunt leren van je professionele collega’s, maar ook vakinhoudelijk & persoonlijk ontwikkelen door het ‘oneindig’ volgen van opleidingen en trainingen? Lees snel verder!

City

Amsterdam

Organization

Kenmerkend aan de organisatie is de grote mate van vrijheid die iedere collega heeft – geen Manager aan wie je rapporteert! Als Tester - Helpdesk werk je in zelfsturende teams. Ieder neemt zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid. Ook geldt dit voor jouw ontwikkeling (opleiding), evaluatie en het initiëren van & deelname aan projecten van onze opdrachtgever zelf. Het team bestaat uit ongeveer 50 gedreven collega’s met eenzelfde arbeidsethos. Klantgericht & professionaliteit & teamspririt & openheid & plezier, staan centraal. Thuiswerken is zeker een mogelijkheid, maar ook kan je gebruik maken van een fijne werkplek in het moderne en warme pand in Amsterdam Centrum.

Job position

Als Tester & Helpdesk word je opgeleid door ervaren collega’s en vervul je een dubbelrol:
  • Je zorgt ervoor dat updates van de complexe systemen zorgvuldig getest worden, zodat deze zorgeloos geïmplementeerd kunnen worden. Je werkt daarbij samen met de programmeurs, strategen en productspecialisten.
  • Ook heb je contact met de verschillende klanten en help je hen bij hun vragen over de IT systemen door jouw kennis te delen.
Omdat het een leerfunctie betreft, zal je snel kunnen groeien in jouw rol, waardoor je na een aantal maanden zelf in staat bent om testscripts op te zetten. In deze junior rol ben je al direct werkzaam als Tester & Helpdesk en krijg je alle opleidingen & trainingen & on-the-job-hulp van je senior collega’s. De kans om de juiste start en/of een carrière switch te maken!

Job requirements

Hi Tester & Helpdesk heb je affiniteit met IT en wil je opgeleid worden tot een ervaren Tester? Dan is dat jouw kans! Het belangrijkste is jouw persoonlijkheid. Je hebt een groot zelf startend vermogen en een sterke wil om je te ontwikkelen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en krijgt energie van complexe materie, waarbij je jouw analytische vaardigheden in kunt zetten. Je bent zorgvuldig en hebt een scherp oog voor detail, waardoor jou niets ontgaat. Je bent een echte teamplayer en neemt jouw verantwoordelijkheid. Met veel plezier help je mensen en deel je jouw kennis. Indien je jezelf herkent, aarzel niet en neem direct contact op, zodat ik je meer kan vertellen over deze mooie leerfunctie binnen dit bijzondere bedrijf.

Our offer

Als Tester & helpdesk werk je in een bijzondere werkomgeving. Niet alleen het pand in Amsterdam Centrum is bijzonder met de moderne inrichting, gecombineerd met veel groen (planten). Ook de bedrijfscultuur & structuur is bijzonder en mooi te noemen. Collega’s zijn verantwoordelijk, zeer betrokken en vormen één team. De winstuitkering wordt dan ook onder iedereen verdeeld, ongeacht functie. Iedere collega hecht veel waarde aan de geboden vrijheid en is zich ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 2.700,-- tot € 3.300,--bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook de lunch op kantoor wordt verzorgd. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid wordt direct een contract bij onze opdrachtgever geboden

Salary description

Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 2.700,-- tot € 3.300,--bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie