Roosendaal,  1 maart 2018 - Deze week is een spiksplinternieuwe vestiging van uitzendbureau Career Factory van start gegaan in Roosendaal. Franchisenemer Gerrit Vruwink gaat vanuit zijn woonplaats kandidaten plaatsen in met name de technologie en de sales, branches waar hij van huis uit veel ervaring mee heeft. Rotterdam, westelijk Zuid-Brabant en Zeeland vormen zijn werkgebied.

 

Vruwink is al jaren ondernemer, maar is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. “Tot een paar maanden geleden was ik bezig als general manager een Engels bedrijf voet aan de grond te geven in de Benelux en Duitsland. Nu dat voor elkaar is, wil ik weer verder.” Mensen aannemen en zorgen dat ze op de juiste plek terecht kwamen deed hij in die functie al graag. “Techneuten zijn vaak wat introvert en juist bij hen moet je zorgen dat ze tot hun recht komen. Het is mooi als dat lukt.”

 

Netwerk

Het nieuwe bureau zal vooral actief zijn in de (petro)chemische en de fire industrie. “Vanuit mijn vorige functie weet ik alles van rotating equipment zoals pompen, maar ook sales en technische functies hebben weinig geheimen voor me.” Het grote netwerk dat Vruwink heeft opgebouwd komt hierbij uiteraard goed van pas.

 

Vruwink heeft gekozen voor Career Factory als franchisegever vanwege de uitstelekende backoffice. “Laat mij maar mijn business runnen, die administratie besteed ik graag uit. Ook alle wettelijke regelgeving waaraan je moet voldoen geef ik graag uit handen. Dat is nu allemaal in één keer goed geregeld.”

Gerrit Vruwink is te bereiken op 06 2361 41 20 / 0165 308 131.