Vroeger had je twee keuzes: je werkte in loondienst óf je was ondernemer. Sinds deze maand is er een derde optie bijgekomen, tenminste, als je in de recruitment zit: een jaarlang in loondienst werken aan je eigen onderneming. Om daarna echt te gaan vliegen, want de successen die je vervolgens boekt komen direct ten goede aan je eigen inkomen. Startuppen noemen we dat bij Career Factory en we geven je vijf goede redenen om daar eens serieus over na te denken. Een eigen zaak beginnen, voor iedereen die het nu nog niet aandurft.

 

1. Je houdt een jaar lang alle zekerheden van een dienstverband

Ondernemen vanuit loondienst betekent dat je nog een jaar lang zekerheid hebt, terwijl je toch al aan je eigen business bouwt. Gewoon een maandelijks salaris en bij succes extra bonussen. Je blijft nog lekker verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en je bouwt normaal verder aan je pensioen. Allemaal tot je na een jaar zo ver bent om de stap naar zelfstandigheid te zetten. En het mooie is: je mag de handel die je hebt opgebouwd meenemen en je succes verder uitbouwen als ondernemer bij Career Factory.

 

2. Je werkt samen, niet alleen

De meeste beginnende ondernemers werken in hun uppie. Ze lunchen alleen en sluiten de week in hun eentje af. Tussendoor bellen ze, en bellen nog wat meer, piekeren en plannen ze. Hun overwinningen vieren ze alleen, hun teleurstellingen verbijten ze. Als start-upper bij Career Factory zie je dagelijks je groep mede-startuppers. Zij worstelen met hetzelfde, lopen hetzelfde pad, sparren met je over mogelijkheden, proosten op je eerste successen of kloppen bij je aan voor troost. Bovendien ga je samenwerken op een inspirerende locatie. De eerste start-uplocatie is het hippe B Amsterdam waar je geïnspireerd wordt door andere start-ups.

 

3. Je krijgt houvast bij het ontwikkelen van je ondernemersvaardigheden

Alle kennis die we als Career Factory hebben opgebouwd, delen we met jou. En omdat je begint met een assessment, weet je zelf welke ondernemersvaardigheden nog wel een beetje aangescherpt kunnen worden voor je zelfstandig verder gaat. Daarvoor zijn er trainingen, coachings-, en intervisiebijeenkomsten. Theorie en praktijk op een lekkere manier met elkaar vervlochten, zodat je als vanzelf toegroeit naar de grote stap: je eigen bedrijf.

 

4. Je hoeft geen wielen uit te vinden

Als start-upper bij Career Factory werk je aan je eigen business, maar wel vanuit een bewezen concept. We weten wat werkt, wat de kortste weg is naar succes. Af en toe een fout maken is alleen maar leerzaam, maar de grote valkuilen zijn voor iedereen dezelfde en daar zetten we gewoon een bordje bij en een hekje omheen. Zo maak je vaart.

 

5. Je hebt uitzicht op een riant ondernemersinkomen

Vrijheid, zelfstandigheid en zelf bepalen wanneer je wat doet en hoe je dit doet. Dat zijn fijne voordelen van het ondernemerschap. Maar minstens zo belangrijk is dat je bij succes een riant ondernemersinkomen verdient, niet te vergelijken met wat je in loondienst kunt krijgen. Check het maar bij de huidige ondernemers bij Career Factory! In het jaar startuppen zul je merken dat zo’n inkomen ook voor jou haalbaar is. Een kwestie van een goed netwerk opbouwen en goede matches maken, en dat is precies waar je dat eerste jaar aan werkt.   

 

 

Lijk het je wat? Startuppen met Career Factory? 
Bekijk dan de website voor meer informatie: www.startuppen.nl. We beginnen in september met de eerste startupgroep in Amsterdam. Daarna komen er ook kansen in andere grote steden. Spreekt het je aan en wil je weten of het wat voor je is? Download dan hier direct de brochure. 

 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN