Britt helpt groeibedrijven aan professionals die écht bij het bedrijf passen. Een eigen onderneming starten in de arbeidsbemiddeling is voor de Amsterdamse nu de logische vervolgstap, mede door haar achtergrond in entrepreneurship. Met behulp van de startup coaches van Career Factory startte ze in september haar eigen recruitmentbureau. Eerst een jaar als startupper vanuit loondienst, daarna als ondernemer. Maak kennis met Britt!

 

Evelien RinkEven voorstellen
Britt is altijd enorm geïnteresseerd geweest in ondernemen. Ze volgde dan ook de master Strategic Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit. Tijdens deze studie maakte ze haar eerste vlieguren als ondernemer: ze startte haar eigen webshop waar klanten jurken konden customizen naar hun eigen smaak. Na haar master is Britt aan de slag gegaan bij een uitzendbureau, omdat de uitzendbranche haar enorm trok.


 

‘’Met mijn eigen recruitmentbureau bij Career Factory richt ik me op startup ondernemers met een groeibedrijf.’’

De match tussen arbeidsbemiddeling en vrouwelijke ondernemers
Wat ik zo leuk vind aan het werk is mensen helpen met hun zoektocht naar een leuke baan, zodat ze écht met plezier naar hun werk gaan. Aan de andere kant vind ik het supertof om met ondernemers in gesprek te gaan en hun bedrijven te laten groeien door de juiste professionals aan ze te koppelen. Met mijn eigen recruitmentbureau bij Career Factory richt ik me op groeibedrijven die de volgende stap willen maken. Ze zijn vaak hard op zoek naar professionals die ze gaan helpen die groei te realiseren.

 

‘’Ik zal altijd de leukste, beste en fijnste baan vinden voor de professional en net even dat stapje extra zetten om het voor de klanten allemaal voor elkaar te krijgen.’’

 

Van toegevoegde waarde in the digital world

De arbeidsmarkt is een super dynamisch speelveld, waardoor geen dag hetzelfde is. Mijn interesse in de branche in combinatie met mijn sterke drive om te ondernemen is de juiste formule om van toegevoegde waarde te zijn voor anderen én plezier uit mijn werk te halen. Op dit moment focus ik me vooral op het vervullen van ‘business improvement’ vacatures. Met mijn ervaring in zowel ondernemen als recruitment ben ik de schakel tussen talenten op de arbeidsmarkt en de ondernemers waar ik mee werk. Ik wil graag voor de toegevoegde waarde zorgen waar beide partijen behoefte aan hebben. Door te weten te komen waar zowel klanten als professionals concreet naar op zoek zijn, wil ik die duurzame match maken. Ik ben heel dienstverlenend ingesteld: ik zal altijd de leukste, beste en fijnste baan vinden voor de professional en net even dat stapje extra zetten om het voor de klanten allemaal voor elkaar te krijgen.

 

Gewoon doen

Als startupper wil ik in het eerste jaar zoveel mogelijk kennis en ervaring opdoen. De fijne gesprekken met mijn coaches, het ‘gewoon doen’ en uitproberen wat voor mij het beste werkt gaan mij er goed bij helpen. Gelukkig krijg ik alle tools toegereikt waardoor er ruimte is om de business te creëren die ik wil: een recruitmentbureau dat waardevol is voor vrouwelijke ondernemers en talenten. Ik wil dit jaar natuurlijk meteen goede resultaten boeken, zodat ik na dit jaar een vliegende start kan maken. Betekenisvolle relaties met klanten en professionals, een klantportfolio die bij mijn business past en mijn eigen plekje op de arbeidsmarkt. Maar vooral veel plezier hebben in het werk waar ik gelukkig van wordt.

 

Wil je de stap naar het ondernemerschap van Britt volgen? Volg Britt op LinkedIn en neem een kijkje achter de schermen bij onze startuppers en potentiële recruitmentondernemers via Instagram.

 

Ook een ondernemersgeest?

Heb jij ook een drive om te ondernemen in de arbeidsbemiddeling? En wil je hier in klaargestoomd worden door ervaren ondernemers? Bekijk de mogelijkheden op startuppen.nl of download direct de brochure.