Nu de economie aantrekt blijkt specialistisch talent schaars. Zeker op onze terreinen: engineering, IT, finance, HRM en beleid. Daarom zoeken we versterking voor onze teams, zowel in bestaande vestigingen en specialisaties als in nieuw op te zetten business units.

 

Als businesspartner van Career Factory ontwikkel je je eigen markt, in jouw vakgebied en in je eigen regio. Je kunt je helemaal wijden aan de inhoudelijk kant van het werk, want alle financiële en administratieve ‘rompslomp’ word je uit handen genomen. Dat doet namelijk ons service center in Den Haag, de backoffice van het gerenommeerd merk Staffing Associates. De kwaliteit is verzekerd en je krijgt er ruimte om te ondernemen voor terug.

 

de match met jezelf

 

De match met jezelf is wat we onze kandidaten en opdrachtgevers beloven. Het is ook wat we zelf als ondernemer ervaren binnen het team van Career Factory. Samen werken voor jezelf geeft een speciale dynamiek en een uniek platform om je verder te ontwikkelen als mens en ondernemer.

 

Ondernemerschap is wat ons als partners bindt en waar onze opdrachtgevers zich in herkennen. Als ondernemers onder elkaar kun je bouwen aan vertrouwen en duurzame samenwerkingsrelaties. Opdrachtgevers en kandidaten waarderen het als je ze eerst beter leert kennen voordat je stappen zet.

 

Dit levert een partnerschap met Career Factory je op

  • Je ontwikkelt je veelzijdigheid en creativiteit en groeit tegelijkertijd als leider, adviseur, verkoper, HR-manager, coach en organisator.
  • Je speelt een rol van betekenis bij de ontwikkeling en groei van opdrachtgevers, professionele talenten en je eigen onderneming.
  • Je eigen inspanningen in je markt geven je uitzicht op een aantrekkelijk ondernemersinkomen.
  • Je maakt als partner deel uit van een snel groeiend uitzendmerk en daarmee van een community met gelijkgezinde, inspirerende ondernemers die samen Career Factory tot succes willen maken.
  • Je hebt alle vrijheid je werkwereld op te bouwen met eigen klanten, een eigen aanpak, een eigen tijdindeling.
  • Je wordt uitstekend gefaciliteerd door moederorganisatie Staffing Associates. Staffing Associates draagt alle verantwoordelijkheid op het gebied van werkgeverschap, wetgeving, (voor)financiering, fiscaliteit en aansprakelijkheidsrisico’s en ondersteunt je bij marketing en de IT.

 

ben jij onze nieuwe partner?

 

Alle partner van Career Factory wil je van betekenis zijn voor de ontwikkeling van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent ambitieus, staat voor kwaliteit en gaat voor duurzame samenwerkingsrelaties.

 

Het feit dat je in dit vak een goede gunfactor nodig hebt, maakt jou niet zenuwachtig. Je bent sociaal, gezellig en weet mensen voor je te winnen. En heb je die relatie eenmaal voor elkaar, dan weet je die ook te onderhouden en te laten groeien. Je hebt de energie om ervoor te gaan en zaken voor elkaar te krijgen. Je hebt bovendien een goed ontwikkeld zakelijk instinct en commercieel talent.

 

Je werkt en denkt op minimaal hbo-niveau, maar de doorslag geven je visie op leven en werk, je inzicht in talent en hoe bedrijven werken. Je hebt ervaring in arbeidsbemiddeling, HRM of bent een vakspecialist die de taal van de markt spreekt.

 

Weten waarom onze partners voor Career Factory hebben gekozen en wat het hen brengt? Bekijk hieronder de ervaring van onze partner Eric Bonn.

 

 

 

Begint er al iets te kriebelen?

 

Lees dan onze brochure om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en onze werkwijze. Download hier de brochure.

 

Spreken de mogelijkheden jou aan en denk je dat je uit het juiste hout gesneden bent? Maak dan hieronder je interesse kenbaar en we nemen contact met je op. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen met onze recruiter Danielle Klas op 070 — 262 22 20 of businesspartner@careerfactory.nl

 

Invalid Input