Caroline Wetselaar
Marketing, Communicatie en Digital Business Development

Vanuit Career Factory Den Haag zet ik mij in voor bemiddeling van professionals in (online) marketing en communicatie, e-commerce, productmanagement en digital business development.

In dit vakgebied opereerde ik ruim 25 jaar op het snijvlak van business, conceptontwikkeling en techniek in de digitaliserende mediabranche. Veelal werkend met een klein vast team en daarbij vertrouwend op een grote flexschil. Deze schil varieerde van projectmanagers, redacteuren, app- en webdevelopers, product owners tot specialisten op het gebied van online marketing, SEO, e-commerce en PR. 

Mijn ervaring en netwerk gecombineerd met een bedrijfskundige achtergrond, multidisciplinaire blik en oog voor talent maakt me een goede gesprekspartner voor zowel organisatie als professional. 

De juiste persoon op de juiste plaats:

  • Als opdrachtgever bent u de ene keer op zoek naar de invulling van een tijdelijk vraagstuk, de andere keer naar het toevoegen van kennis of specifieke skills en competenties.
  • Als professional wil je een verschil kunnen maken en betrokken zijn bij een bedrijf dat aansluit op jouw kwaliteiten, drijfveren en randvoorwaarden.

Wanneer dit samenvalt, ontstaat de match met jezelf en groei voor beide partijen.

De adequate match tot stand brengen – tijdelijk of vast –  is mijn missie. Dat realiseer ik door mij goed te verdiepen in de huidige en toekomstige behoeften van opdrachtgever én professional. Mijn werkwijze is bevlogen, respectvol, oprecht geïnteresseerd en resultaatgericht.

Op zoek naar de ideale kandidaat of een passende opdrachtgever? Laten we snel een kop koffie drinken!

Neem contact met mij op

 

Invalid Input