Gerard den Braber
Recruitment Partner
Finance & Accounting

Dé bemiddelaar voor Financials

Kies een baan waarvan je houdt en je zult in je leven nooit meer een dag hoeven werken. Dat is waar Career Factory Capelle aan den IJssel voor staat. Gerard den Braber zet zich in de Randstedelijke regio in als dé bemiddelaar voor jou als financiële kandidaat. Vanuit de menselijke maat brengt hij werk – en/of opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar. Het doel: een optimale match. 

 

En die menselijke maat? Die werd er met de paplepel ingegoten bij Gerard. Als middelste van een gezin van vijf zonen maakte Gerard al vroeg kennis met bemiddelen. Toch koos hij voor een financiële carrière. En dankzij die jarenlange finance & control en managementervaring bij onder andere KPMG weet Gerard als geen ander de match tussen organisatie en kandidaat te maken. Sinds 2011 volgt hij zijn hart en bemiddelt hij, vanuit het ondernemerschap, financials naar vast of tijdelijk werk. Zoek je een baan als (assistent) finance of business controller, finance of business analyst of finance manager? Of heeft je organisatie iemand in een van deze functies nodig? Dan ben je bij Career Factory Capelle aan den IJssel aan het juiste adres.

 

Wie ben jij?
Career Factory Capelle aan den IJssel is succesvol als kandidaten met een hbo en/of wo achtergrond die willen werken in de wereld van finance & control mooie opdrachten of vaste functies vinden. De belofte is simpel: de match met jezelf. Gerard gaat met jou aan de slag en wil jou leren kennen: je achtergrond, je persoonlijkheid en drijfveren. Want dan kan Career Factory een werk- of opdrachtgever vinden die bij je past, bij wie je de ruimte hebt om te groeien. Duurzame relaties, daar zijn we op uit. Dat is onze visie op de juiste match.

Neem contact met mij op

 

Invalid Input