Is het jouw ambitie om opgeleid te worden tot allround leidinggevende binnen de retail? Deze succesvolle snelgroeiende organisatie heeft een eigen academy speciaal voor jouw ontwikkeling! Daarnaast word je middels ‘training on the job’ binnen een jaar klaargestoomd voor het vak van (Assistent) Filiaalmanager en later misschien zelfs Regiomanager!
Je wordt onderdeel van een team ondernemende en ambitieuze Filiaalmanagers en Assistent Filiaalmanagers.
De cultuur van deze ‘persoonlijke’ Retail organisatie laat zich het best omschrijven als: geen poeha, maar gewoon doen! De klant is koning! Is jouw interesse gewekt? Lees snel verder!

City

Utrecht

Organization

Snelgroeiende en succesvolle speler in de retail (non food).

Job position

Middels training on the job en opleidingen in de ‘eigen academy’ word je klaargestoomd voor een leidinggevende rol binnen deze succesvolle retail organisatie.
Het hoofdkantoor geeft je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Jij bepaalt samen met de (assistent) Filiaalmanagers van jouw vestiging het winkelbeeld; waar plaats je welke producten, zodat er een optimaal commercieel resultaat behaald wordt. Van A-tot-Z ben je samen met je collega Assistent Filiaalmanagers verantwoordelijk voor jouw winkel. Jouw rol als Management Trainee Retail / Assistent Filiaalmanager Bedrijfsleider heeft dus focus; van aanname medewerkers tot planning, coaching, begeleiding- en opleiding. De academie zal het team verschillende cursussen en opleidingen aanbieden. Je stuurt, afhankelijk van de grootte van de vestiging in samenwerking met de andere (assistent) Filiaalmanagers 30 tot 65 (winkel- en vulploeg) medewerkers aan. Je bent ook mede verantwoordelijk voor het opstellen van de rapportages en rapporteert direct aan de filiaalmanager. In deze positie werk je 4 tot 5 dagen per week, waarvan 2 avonden per week en afhankelijk van de vestiging ook eens per periode op zaterdag of zondag. Een functie waar jij samen met je team het verschil maakt!

Job requirements

Het allerbelangrijkste is dat je na het lezen van de functie- en organisatiebeschrijving van Assistent Filiaalmanager direct enthousiast wordt en jezelf herkent. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bijvoorbeeld enige (bijbaan) ervaring opgedaan als Vulploegleider in een operationele detailhandel / supermarkt omgeving. Je hebt een echte aanpakmentaliteit en weet als geen ander wat prioriteit heeft; dan weer het helpen lossen van de vrachtwagens, een coaching gesprek met een medewerker of bijvoorbeeld het analyseren van verkoopcijfers. Hectiek, dynamiek en veranderingen zijn omschrijvingen van een werkomgeving die je nodig hebt om ‘lekker in je vel te zitten’ in de rol van Management Trainee Retail – Assistent Filiaalmanager. Sleutelwoorden zijn: praktisch, ‘een doener met onderbouwing’, klantgericht, een coach, commercieel, oog voor de mens en een echte teamplayer. Kortom een resultaatgerichte, allround en bovenal mensgerichte Assistent Filiaalmanager met ambitie tot Filiaalmanager!

Our offer

Een vaste groeifunctie binnen een mooie, succesvolle Retail organisatie met duidelijke visie en groeiambitie in omgeving Utrecht / Noord-Holland / Zeeland. Daardoor kan zij jou als potential niet alleen een interessante baan met veel vrijheid bieden, maar bij bewezen succesvol functioneren ook een goede (zelfs internationale) carrière. Wanneer je start binnen deze nuchtere organisatie word je on the job opgeleid. Alle facetten van de rol Assistent Filiaalmanager binnen het Retail en management vak komen aan de orde. De organisatie biedt een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een korting bij het winkelen in jouw winkel .
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik u dit per e-mail te doen.

Salary description

De organisatie biedt een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding van ca. € 2.200 - €2.350,- bruto per maand.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie