HR Adviseur (junior) ‘werkt jouw hart op de juiste plaats?’ Wil jij bijdragen aan een mooier, socialer ‘Nederland’ voor iedereen? In je rol als HR Adviseur (junior) , ga jij het verschil maken!

City

Utrecht

Organization

Als HR Adviseur (junior) werk je voor een bijzondere Filantropie organisatie. Haar activiteiten zijn gericht op Nederland. Vanuit het geweldige, mooie kantoorpand in Utrecht werk je samen met circa 75 collega’s, die alleen maar met hun hart werken. Zij dragen bij aan een socialer Nederland! Een maatschappij waar iedereen zich prettig voelt! De bedrijfscultuur, gevormd door de duidelijke intrinsieke motivatie van collega’s kan het best omschreven worden als: warm, betrokken, gedreven in het bereiken van mooie maatschappelijke doelstellingen, professioneel, zorgvuldig en een groot hart! Er wordt niet zomaar gewerkt; je merkt dat collega’s echt werken aan een betere samenleving!

Job position

HR Adviseur (junior) wil jij werken in een A-tot-Z baan waarbij je echt met alle facetten van het HR vak te maken krijgt? Focus van jouw werkzaamheden liggen op de administratieve werkzaamheden, support van het gehele HR proces; in-, door-, en uitstroom. Je werkt nauw samen met de HR (people) Manager, van wie je veel kunt leren en met wie je goed kunt sparren. Ook heb je veelvuldig contact met medewerkers in de organisatie. Je beantwoordt allerlei vragen en biedt managers support op HR-vraagstukken. Deze rol biedt je dus een combinatie van HR advies en de administratieve HR werkzaamheden. Daarnaast is er alle ruimte om verschillende HR projecten op te pakken in deze bewegende werkomgeving.

Job requirements

HR Adviseur (junior) het allerbelangrijkst is dat je blij wordt om je groot HR-Hart in te kunnen zetten voor een mooi werkklimaat en daarom dus ook een steen bijdraagt aan een mooier Nederland! Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een HR administratieve rol. Ook vragen wij net afgestudeerden of wanneer je in de laatste fase van je HBO/WO studie bent, te reageren. Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal, sensitief, integer, accuraat, gestructureerd, hebt een groot zelfstartend vermogen en …vooral een fijne collega die gezelligheid kan waarderen op de werkplek!

Our offer

HR Adviseur (junior), je werkt in een bijzondere baan voor 24 tot 32 uur per week, waarbij jij het verschil gaat maken! Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor een mooiere Nederlandse maatschappij. Je werkt vanuit een geweldig pand in Utrecht. Een goede balans kantoor/ thuiswerken wordt geboden. Het team is hecht, loyaal, eerlijk naar elkaar en vooral warm & hartelijk. Niet te verwarren met de professionaliteit en het zelfkritisch zijn van collega’s. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van c.a. € 2.500,-- bruto per maand tot € 3.000,--gebaseerd op een dienstverband van 40 uur per week. Bij gebleken geschiktheid wordt je een bepaalde tijd (jaarcontract) geboden, direct door onze opdrachtgever. Career Factory treedt in dit proces dus op als intermediair.

Salary description

Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van c.a. € 2.500,-- bruto per maand tot € 3.000,--gebaseerd op een dienstverband van 40 uur per week.

Questions?

Contact our partner directly:

 

Nicole Jelissen
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie