Den Bosch, 15 november 2017 – Career Factory, traditioneel sterk vertegenwoordigd in de Randstad, heeft haar werkgebied naar het Zuiden van het land uitgebreid: op 6 november jl. opende Career Factory Den Bosch haar deuren. De nieuwe Noord-Brabantse vestiging wordt gerund door ondernemer Frank Geraedts.

 

Solide partij

Frank heeft 22 jaar in de financiële dienstverlening in verschillende functies voor Rabobank gewerkt.  In zijn laatste functie was hij projectmanager in diverse ‘global projects’ met een sterke basis in ICT. Vanuit deze kennis en kunde richt Frank zich met Career Factory Den Bosch op het bemiddelen van personeel in de ICT. Daarnaast is Frank sinds 2010 zelfstandig ondernemer en als fotograaf actief onder de naam Beterelandschapsfoto.

 

De juiste match

Als zelfstandig ondernemer gaat hij met plezier de uitdaging aan om mensen aan een passende werkomgeving te verbinden: ‘Mijn streven is om een goede en gewaardeerde recruiter in Den Bosch en omstreken te worden. Ik geloof niet alleen in diploma’s, competenties en ervaring, maar ook in de juiste spirit en een uitdagende werkomgeving.’