De match met jezelf is de belofte aan onze kandidaten. Het is ook een belofte aan u. Wij maken een ultieme match wanneer wij de cultuur en waarden van uw organisatie goed kennen. Dit levert dan ook altijd een win-winsituatie op, want een professional die op zijn plaats is, verdient zichzelf terug. In prestaties, werkplezier en een langdurige samenwerking.

 

Alle Career Factory partners zijn zelf ondernemer en kennen het klappen van de zweep. We weten wat er nodig is om een bedrijf te runnen. Een goed cv? Natuurlijk. De juiste kennis, ervaring, ambitie en mentaliteit? Uiteraard. Maar degene met wie u als werkgever verder wilt, heeft méér dan dat.

 

Van advies tot recruitment, van onboarding tot werkgeverschap – de mensen van Career Factory hebben hart voor hun vak, expertise en een stevig netwerk in uw branche. Wij vertrouwen niet alleen op digitale matching-algoritmen, maar gaan een stap verder. Gedurende het hele proces kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Deze werkwijze betaalt zich uit in een duurzame match.

 

Vertel ons wie u nodig heEFT

 

MELD UW VACATURE AAN