Onze belofte aan u is simpel: professionals die met hun kennis, drive en creativiteit waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij maken een ultieme match met de juiste professional wanneer wij de cultuur en waarden van uw organisatie goed kennen. Dit levert dan ook altijd een win-winsituatie op, want een professional die op zijn plaats is, verdient zichzelf terug. In prestaties, werkplezier en een langdurige samenwerking.

 

Career Factory wordt gerund door zelfstandig ondernemers. Gedreven recruitmentspecialisten die expertise hebben in uw vakgebied. Ze spreken de taal, kennen de eisen van het vak, weten wat er speelt en zijn aantrekkelijk voor een nieuwe generatie veeleisende professionals. Een goed cv? Natuurlijk. De juiste kennis, ervaring, ambitie en mentaliteit? Uiteraard. Maar degene met wie u als werkgever verder wilt, heeft méér dan dat.


Van advies tot recruitment, van onboarding tot werkgeverschap – de partners van Career Factory hebben hart voor hun vak, expertise en een stevig netwerk in uw branche. Wij vertrouwen niet alleen op digitale matching-algoritmen, maar gaan een stap verder. Gedurende het hele proces kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Deze werkwijze betaalt zich uit in een duurzame match.