Career Factory helpt mensen en organisaties het beste uit zichzelf boven te halen. Daarbij gaan wij ervanuit dat iedereen over talent beschikt. Soms aan de oppervlakte, soms wat meer verstopt. Om talent te laten floreren moet het op de juiste plek aan de slag: onze drijfveer om zowel kandidaat als opdrachtgever goed te leren kennen. Bij een goede match ontwikkelen zowel organisatie als medewerker zich – dat is waar we op uit zijn. En dat is wat we bedoelen met de match met jezelf.

 

 

De kracht van ondernemerschap

Career Factory is opgericht in 2002 en sinds 2010 verbonden aan Staffing Associates, een groep samenwerkende uitzend- en bemiddelingsondernemingen met een heldere visie: het realiseren van waardevolle arbeidsrelaties.

We geloven in het beste van twee werelden: de kracht van een professionele en ambitieuze landelijke bemiddelingsorganisatie gecombineerd met de kracht van lokale en gedreven ondernemers, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Voor alle organisatorische (werkgevers)zaken en de financiële administratie maken ze gebruik van het landelijk werkende service center waardoor zij zich kunnen richten op waar ze goed in zijn: advies, bemiddeling, werkgeverschap en zaakwaarneming (voor zzp’ers).