Den Haag, 17 januari 2018 – Career Factory breidt haar werkgebied wederom uit in de Randstad: vandaag opent Career Factory Den Haag haar deuren. De nieuwe Haagse vestiging wordt gerund door onderneemster Caroline Wetselaar.

Krachtige basis

Caroline heeft ruim 25 jaar gewerkt bij grote uitgeverijen als Wolters Kluwer, Sanoma en ANWB Media, eerst als marketing manager en later als product manager op het snijvlak van business, conceptontwikkeling en techniek. Van bedenker van de inmiddels legendarische Tina-dag tot digitale productontwikkeling voor 4 miljoen leden. Caroline gaf leiding aan een vast team en huurde daarnaast extra en tijdelijke kennis in: “Ik genoot ervan wanneer ieders expertise gerespecteerd werd en tot zijn recht kwam. De professional was trots op zijn werk en het resultaat optimaal.” Als geen ander weet ze hoe belangrijk het is dat (tijdelijke) professionals optimaal het team aanvullen.

 

De juiste match

De waarden van Career Factory sluiten naadloos aan bij die van Caroline: “Ik wil graag een betekenisvolle bijdrage leveren. Verbinden en communiceren zijn belangrijke drijfveren, evenals de behoefte aan vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Het fijne van Career Factory is dat ik me bezig kan houden met waar ik het meeste energie van krijg: het tot stand brengen van de juiste match. Dat wil ik doen op resultaatgerichte, innovatieve en creatieve wijze.”

 

Career Factory Den Haag

Vanuit haar achtergrond, kennis over het vakgebied, met een multidisciplinaire blik en oog voor de juiste kandidaat richt Caroline zich op het bemiddelen van professionals in (online) marketing en communicatie, e-commerce, productmanagement en digital business development.

 

Voor meer informatie over Career Factory Den Haag kunt u contact opnemen met Caroline Wetselaar.

T            : 06 18 32 37 00

E            : c.wetselaar@careerfactory.nl