Wouter Dijkstra
Human Resources
Operations Management

Goed werkgeverschap is mijn motto!

Ondernemen zit in mijn DNA. Ik kom uit een ondernemer familie met een lange en sociale historie. Als werkgever heb ik een ruime werkervaring opgebouwd o.a. als Operations Manager (CFO/COO) binnen het MKB, specifiek in de internationale voedingsingrediënten handel en productie. 

 

Naast voeding als bedrijfsactiviteit vond ik het ook belangrijk om ook de collega’s te voeden met persoonlijke, duurzame en kwaliteitsontwikkeling. Het leidt tot bewustere keuzes en geeft visie.

 

Inmiddels werk ik nu  als ondernemer al enkele jaren via Career Factory en heb ik vele klanten en kandidaten verder mogen helpen om hun ambities vorm te geven en groei te stimuleren 

 

In mijn optiek zijn de ideale medewerkers echte ‘zelfstandige’ professionals die hun vak verstaan, hun verantwoordelijkheid nemen en oog blijven houden voor hun werkomgeving. Ik voel me bevoorrecht om deze kandidaten te leren kennen en verder te helpen in hun carrière. Ik ‘match’ hen met de nieuwe werkgever op basis van tijdelijk, interim of vast dienstverband.

 

In enkele gevallen wordt de droombaan bewaarheid of vindt men een hele nieuwe start. Dit geeft mij nog meer energie en plezier in mijn werk!

 

Voor mij maak je ‘de match met jezelf‘ als je een werkomgeving vindt waarin je continu, -in alles wat je doet- het beste uit jezelf weet te halen. Een veilige werkomgeving is hierbij zeker van belang. Je leert zo elke dag, maakt bewuste keuzes waardoor je steeds meer groeit. Zo ontwikkel je zowel op het professionele als op het persoonlijke vlak. Uiteindelijk word je dan de beste versie van jezelf. Daar wordt je als werknemer én als werkgever blij van!

 

Wilt u meer weten over mijn manier van verbinden? Neem dan contact met mij op. Ik ga graag met u in gesprek om u beter te leren kennen en uw ambities en wensen te bespreken.

Neem contact met mij op

 

Invalid Input