Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en is organiseren helemaal jouw ding? Staan kwaliteit, dienstverlening en geloofwaardigheid bovendien bovenaan je lijstje? Dan is MASCOT® op zoek naar jou! MASCOT® zoekt voor haar Benelux hoofdkantoor in Naarden een medewerker Sales & Marketing Support. Hij/zij gaat het verkoopteam ondersteunen. Dit betekent het maken van offertes en presentaties, het mede organiseren van evenementen en sponsor activiteiten. Projectondersteuning bij beurzen. Daarnaast assisteer je met diverse office management taken zoals de planning van de catering, agenda beheer van de de showroom.
Een echte spin in het web waarbij je volledig je energie en organisatie talent kwijt kunt in combinatie met de juiste sales en marketing uitdagingen.

City

Naarden

Organization

MASCOT® WORKWEAR is een Deense producent van werkkleding en veiligheidsschoenen. Alle werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten én verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. De ambities van MASCOT® zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan de klanten.

Job position

- We zoeken een Sales & Marketing support medewerker met een mbo werk- en denkniveau.
- Heb je ervaring met het ondersteunen van een sales team? Mooi, dat is alvast een pre.
- Heb je ervaring in het organiseren van evenementen, dan heb je zeker een streepje voor op andere sollicitanten!
- We zoeken mensen die het echt fijn vinden om ergens hun tanden in te zetten.

Je taken zijn:
Je ondersteunt het sales team met allerlei zaken.
Je maakt offertes voor de sales collega’s
Je maakt presentaties voor klanten
Mede organiseren evenementen en begeleiding van sponsor activiteiten
Projectondersteuning bij beurzen.
Algemene office managers taken zoals planning, bezoeken ontvangen, catering regelen.
Andere taken kunnen zijn het ondersteunen van het salesteam op nationale en internationale beurzen.
Ondersteuning bieden aan de marketing afdeling met de uitrol van diverse projecten

Job requirements

Wat verwachten we van jou?
Nauwkeurig – Jij bent super goed in deadlines stellen.
Energiek – Je zit boordevol energie, bent een ster in communicatie. Je deelt je eigen werkdag in en het stellen (én halen!) van je doelen zie je elke dag opnieuw als een uitdaging.
Houding – Je richt je 100 procent op professioneel samenwerken in een actief team, met fantastische collega's. Teamwork, elkaar helpen en wederzijds respect zijn belangrijke succesfactoren.
Enthousiasme – Je wordt enthousiast van het succesvol organiseren van je eigen werkzaamheden.
Oplossingen – Je neemt het initiatief en pakt die zaken op die nodig zijn.

Our offer

Het MASCOT® Benelux-team bestaat uit 16 professioneel gedreven collega's. MASCOT® groeit hard (als bedrijf én als team) en biedt zijn medewerkers ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
Het kantoor en de showroom voor de Benelux dienen als basis voor het gehele team. MASCOT® stelt hoge eisen, maar daar staan een uitstekend salaris en de overige arbeidsvoorwaarden tegenover.


Questions?

Contact our partner directly:

 

Eric Bonn
Recruitment Partner
Sales, Marketing & Communicatie