Voor de vacature van National Accountmanager zoeken we bij Carrière een gedreven en ervaren collega die in staat is relaties op te bouwen met nieuwe en bestaande strategische accounts. Kan jij je zo opstellen dat de klant een goede sparringpartner aan jou heeft? Wil jij onze vestigingen helpen met new business en denk jij in kansen? Dan zit je goed bij Carrière.

City

Berkel en Rodenrijs

Organization

Carrière is met 34 vestigingen een van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Ze zijn gericht op uitvoerende functies binnen de transport, logistiek, productie en techniek. Flexkrachten worden geholpen bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Opdrachtgevers ondersteunen ze bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. Carrière is een franchiseorganisatie, wat betekent dat de vestigingen worden gerund door vestigingsmanagers en zelfstandig ondernemers, de business partners. Carrière is continu op zoek naar talenten die willen bijdragen aan de groei en die willen bijdragen aan het realiseren van de ambities.

Job position

Wat ga je doen?
Als National Accountmanager zorg je voor het uitbreiden van ons klantenbestand en ben je verantwoordelijk voor het leveren van totaaloplossingen op het gebied van HR-dienstverlening. Het betreft een regionale functie waarin je zelfstandig werkt. Je bent binnen Carrière de expert ten aanzien van trends en ontwikkelingen in de logistieke en industriële sector.

Je benadert potentiële grote klanten in de logistieke- en productiesector. Door gesprekken ben je in staat om op tactisch en strategisch niveau in te spelen op de behoefte. Je plant proactief afspraken in en zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen bij de klant en in de sector.

Door het maken van een accountplan werk je planmatig en mis je geen enkele kans. Offertes uitbrengen, onderhandelen over offertes en het bewaken van gemaakte afspraken die voortkomen uit onderhandelingen, behoren tot jouw werkzaamheden. Tevens het evalueren en bijsturen/verbeteren van onze dienstverlening. Ook maak je een realistische begroting van de te verwachte volume en lever je op die manier tevens input voor het operationeel plan. Je zorgt voor de doorvertaling naar vestigingsgebieden.

Je werkt in principe vanuit het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs, maar zoals je zelf al weet zal je meer bij de klant zitten dan op kantoor. Je ontvangt een auto, laptop en telefoon, zodat je voldoende mobiel bent. Intern heb je veel contact met intercedenten, vestigingsmanagers en de commercieel directeur. Samen werk je naar het doel om jouw klant en Carrière te laten groeien.

Job requirements

Jouw profiel
De National Account Manager die wij zoeken heeft oog voor commerciële kansen en weet anderen te enthousiasmeren en te overtuigen van een idee, plan of standpunt. Je hebt ervaring in de rol van account manager, key accountmanager en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je kan goed luisteren en stelt de vraag achter de vraag. Je zoekt samen met de klant naar een oplossing.

Wij zoeken een kandidaat met:
  • HBO- werk- en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in accountmanagement opgedaan in de uitzendsector
  • Ervaring met het schrijven van tenders
  • Kennis van de logistieke en/of productiesector

Our offer

Je komt te werken in een omgeving met veel vrijheid voor initiatief en persoonlijke groei. Carrière groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris (tussen 3500 - 4500 afhankelijk van ervaring, kennis en opleiding) en passende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden. 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband).

Questions?

Contact our partner directly: